pokerface3 1 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień Potrzebuję pilnie nie dużo kasy bo tylko 5000 na wyjazd i zastanawiam się czy brać kredyt, czy chwilówkę, a może pożyczkę? Na czym wyjde lepiej? Nie ma mnie na żadnej liście dłużników, zarobki mam około 2000 na rękę i nie mam innych kredytów, ale nie chce sie uwiekłać w jakieś dziwne spłacanie za wysokich rat, czy podpisywanie jakis papierów, które mnie uwiążą na dłużej. Na pewno chciałabym mieć możliwość wczesniejszej możliwości spłaty takiej pożyczki, bo możliwe że w pracy uda mi się dostać niedługo jakąś podwyżkę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
metro 3 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień Najlepiej kredyt gotówkowy. Zerknij sobie tutaj jeśli mogę CI doradzić: http://www.forum-kredytowe.pl/f127/najlepszy-kredyt-gotowkowy-jaki-bank-wybrac-57569.html W temacie opisane są najkorzystniejsze oferty kredytów gotówkowych. Wiadomo reklama reklamą ale rzeczywistość może być bardzo różna Tak więc nie zawsze oferta jaką przedstawia Ci bank bedzie najlepsza. W temacie możesz to wszystko sobie zweryfikować. Jesli natomiast chcesz brać pożyczkę w firmie prywatnej to nie polecam....Duże oprocentowanie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach