Witam potrzebuje telefon taki z którego będzie się łatwo pisać sms i będzie miał duży wyświetlacz i będzie się dobrze nim serfowało po necie.Zastanawiam się nad S5230 Avila albo S5230 Avila GPS. Co o tym myślicie? Do 300zł nowy a X8 za drogi i nie moja półka...
Strona 1 z 1
Telefon do 300zł Internet sms
Napisano 28 styczeń 2012 - 18:26
Avila- bardzo zamulony i denerwujący telefon z irytującym dotykiem i czujnikiem położenia(zmienia fotki podczas przeglądanie-denerwujące), słaby aparat, brak diody doświetlającej, łatwo widoczne piksele na ekranie Przez ekran i dotyk przeglądanie neta jest nie wygodne i w podstawowej wersji nie ma wifi.
x8-znacznie lepszy dotyk i ekran, wifi, android, czasem w poczekalni można w coś popykać.
Jak masz mało kasy, a potrzebujesz czegoś do neta to lepszy od avili będzie ZTE Blade
ZTE- ekran 3,5 cala o wysokiej rozdzielczości, MT(tylko 2 palce, ale jest). Na allegro za 330+przesyłka używkę(może wylicytujesz taniej, bo nikt jeszcze nie licytuje. Zakupu avili będziesz wcześniej lub później żałował, bo telefon jest bardzo irytujący...
x8-znacznie lepszy dotyk i ekran, wifi, android, czasem w poczekalni można w coś popykać.
Jak masz mało kasy, a potrzebujesz czegoś do neta to lepszy od avili będzie ZTE Blade
ZTE- ekran 3,5 cala o wysokiej rozdzielczości, MT(tylko 2 palce, ale jest). Na allegro za 330+przesyłka używkę(może wylicytujesz taniej, bo nikt jeszcze nie licytuje. Zakupu avili będziesz wcześniej lub później żałował, bo telefon jest bardzo irytujący...
Moje gg: 16043827
Napisano 07 luty 2012 - 14:45
Jeżeli potrzebujesz dobrego telefonu w którym pisanie sms-ów nei sparwia trudności,to polecam Nokie E51,będziesz zadowolony,a do tego bardzo długi czas pracy baterii to dodatkowy plus.
www.Robitel.pl- telefony oraz akcesoria GSM
Napisano 10 luty 2012 - 22:20
To prawda, samsung avila jest niesamowicie irytującym telefonem. Jak byłem młody i głupi bardzo się na niego napaliłem aż w końcu kupiłem i baaaaardzo szybko tego żałowałem i bardzo szybko się pozbyłem tego badziewia... Więc dołączam się do każdego słowa napisanego przez 'Kamaska' w kwestii tego telefonu
Pozdrawiam
Daniel
Pozdrawiam
Daniel
Mitsubishi Trium Aria -> Motorola V51 -> Motorola V60i -> Nokia 3510i -> Sony Ericsson T68i -> Sagem myX5-2 -> Nokia 6670 -> Nokia E50 -> Sony Ericsson C702 -> Samsung S5230 Avila -> Nokia E51 -> Samsung Omnia i900 8GB
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Pomoc