Witam
Niedawno popsuł mi się telefon więc koniecznie potrzebuje nowego. Narazie używam starego, którego znalazłam gdzieś w szafie ale z nim też mam problemy.
Bardzo zależy mi na aparacie dobrej jakości, żeby był wygodny do pisania SMSów, miał coś do zabicia czasu (jakieś gry,podstawowe aplikacje jak kalendarz, kalkulator czy coś takiego) no i chyba najważniejsze: wtrzymała bateria.
Dużym plusem jest wysuwana klawiatura qwerty, ale nie jest konieczna.
Mam swoich 3. faworytów:
- ZTE Blade
- Nokia C6
- Samsung Epic 4G (ten wydaje się być najlepszy, ale chyba jeszcze nie sprzedają go w Polsce)
Co o tym myślicie?
Jeśli macie lepsze pomsły, piszcie.
Bardzo liczę na waszą pomoc.
Jaki telefon wybrać?
Rozpoczęty przez Cl3inB, sty 23 2012 17:22
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 styczeń 2012 - 17:22
Napisano 05 luty 2012 - 15:15
Ja bym brał Samsunga Epic 4G - najszybszy procesor 1000MHz + wysuwan klawiatura qwerty
O nokii C6 od razu możesz zapomnieć - niesamowite badziewie (miałem nieprzyjemność z niej korzystać)
ZTE - chińszczyzna...
Pozdrawiam
nycer
O nokii C6 od razu możesz zapomnieć - niesamowite badziewie (miałem nieprzyjemność z niej korzystać)
ZTE - chińszczyzna...
Pozdrawiam
nycer
Mitsubishi Trium Aria -> Motorola V51 -> Motorola V60i -> Nokia 3510i -> Sony Ericsson T68i -> Sagem myX5-2 -> Nokia 6670 -> Nokia E50 -> Sony Ericsson C702 -> Samsung S5230 Avila -> Nokia E51 -> Samsung Omnia i900 8GB
Napisano 07 luty 2012 - 14:34
W zasadzie każdy z tych modeli spełnia Twoje oczekiwania. Może podaj jaki budżet posiadasz i postaramy się coś doradzić. Nokia C6 z pewnością jest bardzo efektowna,ale na tym się kończy. lepszym wyborem byłby samsung Ace.
www.Robitel.pl- telefony oraz akcesoria GSM
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych