Witam,
potrzebny telefon do (uszeregowane wg ważności):
1.Aplikacja teamviewer (android, ios, windowsmobile) do zdalnego zarzadzania komputerem za posrednictwem dostepu do neta. Aplikacji tej nigdy nie uzywalem na telefonie gdyz nigdy nie mialem sluchawki z tymi syst.oper. Dlatego nie wiem czy wazne jest szybki proc, ogolne dzialanie systemu, wielkosc wyswietlacza.. tu potrzebuje pomocy.
2.Przegladanie neta
3.Kompatybilnosc.. tzn zarzadzanie, przesylanie, zabawa w centrum domowej rozrywki, (swietnie sprawuje sie w moim wavie allshare z samsunga). Chcialbym bezprzewodowo wysylac pliki do kompa, filmy i zdjeca do tv za posrednictwem wifi domowego.
4.Trwalosc wykonania
5.Bateria
Telefon w glownej mierze ma byc do pracy (teamviewer), tu od razu wyprzedze:P,mam licencje kupiona,
zastanawialem sie najbardziej nad sg2 lub sg1plus - zalezy co uda sie w dobrej cenie wyrwac.
prosilbym o potwierdzenie czy te sluchawki beda najlepsze lub jesli nie to o podanie innych wartych uwagi modelow.
pozdrawiam
smartfon do 1200zl
Rozpoczęty przez liber10, sty 23 2012 09:30
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 styczeń 2012 - 09:30
Napisano 23 styczeń 2012 - 13:05
Cześć
Oba samsungi na które się nastawiasz powinny bez problemu podołać Twoim potrzebom. GalaxyS2 używam go na bieżąco i mogę trochę o nim popisać.
Teamviewer - miałem problem z łączeniem z jednym z laptopów Toshiba Satellite. Lecz to tylko odosobniony przypadek. W tej chwili mam łącza do 3 stacjonarnych i 2 laptopów - bez problemów.
Net w komórce - W zasięgu Wi-Fi i 3g bez problemów, poza zasięgiem wiadomo muli. Używam Opera Mobile, pracuje bez problemów, czasami tylko są problemy z wyświetlaniem niektórych filmików nie wszystkie kodeki pracują jak trzeba.
Kompatybilność - nigdy nie testowałem z TV, lecz myślę że urządzenia samsunga bez problemu się dogadają.
Trwałość - wygląda solidnie, ale na ile jest mocny - nie wiem
Bateria - niestety marnie, przy dużym użytkowaniu trzeba ładować codziennie.
Pozdrawiam
Oba samsungi na które się nastawiasz powinny bez problemu podołać Twoim potrzebom. GalaxyS2 używam go na bieżąco i mogę trochę o nim popisać.
Teamviewer - miałem problem z łączeniem z jednym z laptopów Toshiba Satellite. Lecz to tylko odosobniony przypadek. W tej chwili mam łącza do 3 stacjonarnych i 2 laptopów - bez problemów.
Net w komórce - W zasięgu Wi-Fi i 3g bez problemów, poza zasięgiem wiadomo muli. Używam Opera Mobile, pracuje bez problemów, czasami tylko są problemy z wyświetlaniem niektórych filmików nie wszystkie kodeki pracują jak trzeba.
Kompatybilność - nigdy nie testowałem z TV, lecz myślę że urządzenia samsunga bez problemu się dogadają.
Trwałość - wygląda solidnie, ale na ile jest mocny - nie wiem
Bateria - niestety marnie, przy dużym użytkowaniu trzeba ładować codziennie.
Pozdrawiam
Napisano 23 styczeń 2012 - 13:43
wiem ze 1 byly baardzo plastikowe.
w plus zmienili tylna klape na chromowana i troche lepiej to sie wszystko trzyma
sg2 nie mialem w reku i czy solidnie sie trzyma czy raczej to samo co sg1?
w plus zmienili tylna klape na chromowana i troche lepiej to sie wszystko trzyma
sg2 nie mialem w reku i czy solidnie sie trzyma czy raczej to samo co sg1?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych