Skocz do zawartości

LG KP500 opinia obeznanego

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 stachu22

stachu22

-#Obserwator

• Members
  • 3 postów

Napisano 27 grudzień 2011 - 15:51

Witam!
Chciałem wam nieco opowiedzieć o lgKP500 cookie.Ten telefon to tani smartphone dostępny w większości sklepów jednak strasznie słaby.JA mam go przeszło rok i powiem krótko biedy strasznej nie ma ale szału też nie.JEgo jedną z większych zalet jest w miare dobry aparat(3,0mpx),dodatkowo możliwość gier na czujnik ruchu i duży czytelny ekran a nie małe gów**.MOże ma pare zalet jeszcze ale są one mnie znaczące np.slot microSD na zewnątrz.Ale to takie tylko udogodnienia .Bardziej ważne są jego wady a mianowicie w części telefonów są takie problemy jak zacinanie sie telefonu,samoczynne odrzucanie połączeń lub ciągłe "lagi".Dodatkowo telefon odtwarza mało formatów zarówno muzyki jak i videoclip'ów.kolejną z jego wad jest słabej jakości materiał który lubi sie rysować.Jeszcze jedną z wad jest wyłączanie sie telefonu podczas rozmów lub normalnego trybu pracy.Jeśli macie do wyboru jakiś telefon lub cookie to bierzcie ten drugi bo naprawdę nie będziecie z cookiego zadowoleni.Ja osobiście podjąłem decyzję o sprzedaży tego telefonu i kupnie nokii X2.Jeśli o czymś zapomniałem,macie jakies pytania proszę pisać na pw.Pozdrowionka i szcześliwego nowego roku stachu22

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych