Skocz do zawartości

motorola v9 problem-zablokowane połączenia przych i wych.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 azjaaa

azjaaa

-#Obserwator

• Members
  • 3 postów

Napisano 20 październik 2011 - 11:24

Witam,
nie mam motoroli i nigdy nie miałam stąd moje pytanie do was:)Moja znajoma podczas pisania sms coś przycisnęła (pojawił się jej jakiś głośniczek przy tym) i zablokowały jej się wszystkie połączenia, zarówno przychodzące jak i wychodzace. Jak to odblokować w co należy wejść w menu?badz moze nalezy użyć jakiegoś skrótu?

#2 pio075

pio075

-#Przyjaciel forum

• Mod.Team
  • 4767 postów
  • Operator:Orange
  • Model telefonu:Nokia N8

Napisano 20 październik 2011 - 18:32

Jaki głośniczek? Takie coś pojawia się tylko po naciśnięciu klawisza głośności.
Może przywróć ustawienia fabryczne.
Motorola M3888--Siemens C65--Motorola V525--Siemens C72--Nokia 5200--Sony Ericsson W810i--LG KE970 Shine Titanium-- Sony Ericsson K810i--Sony Ericsson C902--Nokia 5800 XpressMusic--Samsung I8910 Omnia HD--Nokia N8-00 & Sony Ericsson K850i

Dołączona grafika

#3 azjaaa

azjaaa

-#Obserwator

• Members
  • 3 postów

Napisano 21 październik 2011 - 05:13

A ja niestety nie wiem jaki głośniczek jest w motoroli po nacisnięciu głośności mogę się domyślać ze tak;) to starsza osoba i mieszka w innym mieście niż ja także nie mam wglądu w telefon. A na ekranie wyświetla się słuchawka i przekreślenie obok(taki X)w momencie kiedy próbuje dzwonić. Do nie j równiez nie da się dodzwonić (abonent czasow niedostępny) karta w innym tel działa także coś w tym aparacie sie przestawiło... przywrócenie ustawień fabrycznych nic nie dało..a może jakies filtrowanie rozmów się włączyło?nie wiem czy w v9 jest taka opcja? chyba najlepiej jak przedzwonię do serwisu motoroli i zapytam co oznacza symbol słuchawki i krzyżyka/przekreślenia przed nią...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych