Witam, mam problem z niedawno nabytym prze zemnie telefonie marki LG KU990i. Mianowicie telefon kupiłem używany z serwisu allegro(ponieważ w moim poprzednim telefonie się spaliła płytka główna). Telefon na początku działał bez zarzutów (tylko bateria szybko się wyczerpywała trzymała ok.2 dni, ale to jak w każdym telefonie użytkowym). Po 3 tygodniach zaniepokoił mnie fakt, gdyż bateria mi padła podczas rozmowy, chciałem ponownie uruchomić telefon i wyłączył się sam po załadowaniu loginu operatora. Telefon udało mi się włączyć dopiero po krótkiej chwili, chciałem oddzwonić do poprzedniego rozmówcy i telefon powtórnie sam się wyłączył. Podłączyłem telefon do ładownia na dobę i po odłączeniu ładowarki chciałem zobaczyć czy ten problem zniknął, ale ku mojemu zaskoczeniu powtórzyła się sytuacja zamieszczona powyżej tematu. Jak na razie nie odwiedziłem żadnego salonu GSM. Poszukałem w Googlach czy ktoś już miał podobny przypadek, ale nie było napisanej konkretnej przyczyny awarii telefonu. I dlatego chciałem prosić o pomoc i rade Drogich forumowiczów dlaczego mój telefon sam się wyłącza podczas użytkowania ? Dodam tylko że jeżeli z telefonem nic się nie robi to nie wyłącza się dopiero wyłącza się sam kiedy np. jak chce się napisać SMS czy zrobić zdjęcie. Chciałem również zapytać czy tę wadę da się usunąć. Bardzo licze na pomoc
Na innych forach jest napisane, że przyczyną może być:
-soft
-bateria
Pozdrawiam trojan