Skocz do zawartości

czy wildfire s jest bardzo zły?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 migotka21

migotka21

-#Użytkownik

• Members
  • 53 postów

Napisano 15 czerwiec 2011 - 21:06

W sobotę trafiłam gdzieś w sieci na nieciekawą recenzję wildfire s i zastanawiam się teoretycznie (i nie planuję zakupu) czy ten model jest faktycznie taki zły.
Nie pamiętam całości, przeglądałam raczej niż czytałam, a teraz nie mogę tego znaleźć. Ogólnie było to coś takiego:
'już wildfire był za słaby, głównie przez wyświetlacz i dodatkowo za słaby procesor, a teraz firma wypuściła tzw. <poprawioną> wersję, która tak naprawdę nic nie zmienia, a jest obliczona na wyciągnięcie pieniędzy od kupujących; wyświetlacz z lepszą rozdzielczością i procesor też niby zmieniony, ale to tak naprawdę niewiele wnosi, wszystkie zmiany są właściwie kosmetycznymi poprawkami' itd.
Czy ktoś już miał okazję wypróbować?
M.

#2 erminho

erminho

-#Użytkownik

• Members
  • 52 postów

Napisano 21 czerwiec 2011 - 16:39

Telefon nie jest tragiczny. Po prostu w tym przedziale cenowym można wybrać zdecydowanie lepiej.

#3 Kamasek

Kamasek

-#Przyjaciel forum

• Members
  • 941 postów
  • Operator:PLAY
  • Model telefonu:SE Elm

Napisano 25 czerwiec 2011 - 17:12

Wyświetl postUżytkownik migotka21 dnia 15 czerwiec 2011 - 21:06 napisał

wildfire s

S to jest wersja z innym ekranem(większa rozdziałka) i dostępną aktualizacją do andka 2.3. HTC poprawił w tej wersji to, na co ludzie najczęściej narzekali w pierwowzorze. PZDR
PS. fon nie jest zły, ale ma sporą konkurencję na tej półce cenowej.
Moje gg: 16043827

#4 migotka21

migotka21

-#Użytkownik

• Members
  • 53 postów

Napisano 27 czerwiec 2011 - 19:46

Czyli w sumie aż tak tragiczna recenzja jest ciut przesadzona. Super nie jest ale nie od razu bezdennie zły.
M.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych