Skocz do zawartości

iPhone 4 32GB white / potrzebuje pomocy !

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Niko

Niko

-#Obserwator

• Members
  • 1 postów

Napisano 22 luty 2011 - 23:04

Witam zamierzam kupić iPhona 4 tylko z USA.

Tak więc przeznaczyłem na to 500 $ i z tego co zaobserwowałem za +/- 500 $ można kupić nowego 16GB czarnego iPhona 4 na ebay-u z tamtejszej sieci AT&T albo Verizon czy jakoś tak ( czyli oczywiście zablokowanego ) Tak więc kieruje do was pierwsze pytanie czy jak bym zakupił takiego iphona 4 to mógłbym spokojnie ściągnąć blokadę tutaj w Polsce ?

A teraz drugie pytanie. Znalazłem coś takiego http://cgi.ebay.com/...=item415644e735

Nowy odblokowany iPhone 4 biały i w dodatku 32GB ?! Za jedyna 500 $. Jakim cudem to możliwe ??? Oczywiście nie ma za dużo tam informacji. Z tego co tam wyczytałem to pisze że haczyk jest taki że trzeba tylko minimum kupić 2 iPhony ... Ale i tak to jest bardzo tanio. Akurat dobrze się składa bo mój brat też chce kupić iPhona 4. Oczywiście sprzedawca to TOP-rated seller , pozytywne opinie , Ebay buyer Protection itp. A w dodatku ci sprzedawcy bo jest ich kilku gdy daje "pokaż inne wystawione przedmioty tego użytkownika" to zazwyczaj wychodzi mi że oni faktycznie sprzedają dużo innych rzeczy ( co może oznaczać że nie są to konta fikcyjne ) dodam również że wszytskie nie są to zazwyczaj drogie rzeczy a lokalizacja jest przeważnie United Kingdom albo USA california....

Sam nie wiem co o tym myśleć.... aa zapomniał bym. Aukcje są wystawiane na krótki czas 10h patrze za 5h i już tej aukcji nie ma ale jest podobna o tych samych warunkach itp.

___

Proszę o pomoc bo akurat nie mam obecnie telefonu a pilnie potrzebuje i moja ciotka przylatuje za 2 tygodnie do Polski i myślałem że kupie tam tego iPhona i sobie zaoszczędzę pieniądze ;)

p.s. będę aktualizował ten link z podaną aukcją bo często one znikają i są wystawiane na krótki czas a chce żeby każdy mógł się temu przyjrzeć.

#2 lukasz85lbn

lukasz85lbn

-#Obserwator

• Members
  • 2 postów

Napisano 11 maj 2012 - 16:08

kurde dziwne te forum na darmo konto zakładałem chyba prawie 2500 wyświetleń i nikt nie napisze chłopakowi :|

#3 mari00

mari00

-#Swój człowiek

• Members
  • 135 postów
  • Operator:Orange
  • Model telefonu:N97 i N900

Napisano 11 maj 2012 - 18:30

jak my mamy na to odpowiedzieć jeśli my nie znamy odpowiedzi ?!
Nokia 6070 -> Nokia 6230i -> Nokia 5220 Xpress Music -> Nokia N73 -> LG Shine -> Nokia N95 -> Nokia N900 + Nokia N97 mini + N73

Radio Party

#4 Wolfxer

Wolfxer

-#Przyjaciel forum

• Members
  • 962 postów
  • Operator:Play
  • Model telefonu:Galaxy Ace

Napisano 11 maj 2012 - 19:30

Ja bym to sprostował inaczej, nie kupuj iphone'a 4, a już za 500$ z ameryki na pewno nie. Za te pieniądze dostaniesz ze sporą oszczędnością Samsunga Galaxy S II.
~~Nokia 3510i~~Sony Ericsson K300i~~Nokia E50~~Sony Ericsson K800i~~Sony Ericsson C902~~Samsung Galaxy Ace

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych