Właśnie zakupiłem Iphone 3Gs
Dowiedziałem sie że sa problemy z "uciekającą" kasa ...
Nie mam pakietów internetowych i nie chce robić JB
.
Jest jakiś sposób żeby nie tracić tej kasy ??
3Gs
Rozpoczęty przez Luka, wrz 10 2010 17:25
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 wrzesień 2010 - 17:25
Napisano 11 wrzesień 2010 - 10:21
Nie kupować iphona. Iphone to przereklamowana zabawka, która w niczym nie jest najlepsza. Za tę cenę lepiej kupić jakąś Nokię(np. n900) albo HTC(np. HD2).
Jeśli nie masz zamiaru robić jb to nie ma sensu kupować tego fona, bo nie wykorzystasz większości możliości tego sprzętu.Co do neta to igó**o ciągle się łączy.PZDR
Jeśli nie masz zamiaru robić jb to nie ma sensu kupować tego fona, bo nie wykorzystasz większości możliości tego sprzętu.Co do neta to igó**o ciągle się łączy.PZDR
Moje gg: 16043827
Napisano 14 listopad 2010 - 20:17
Użytkownik Kamasek dnia 11 wrzesień 2010 - 10:21 napisał
Nie kupować iphona. Iphone to przereklamowana zabawka, która w niczym nie jest najlepsza. Za tę cenę lepiej kupić jakąś Nokię(np. n900) albo HTC(np. HD2).
Ekhm.... chłopie ty nawet w ręku nie miałeś iPhone'a -.-' reklamujesz Nokie choć to wcale takie świetne nie jest... Ja mam 3Gs'a jest bardzo dobry, dotyk marzenie i ogólnie wszystko śmiga... Na drugi raz chłopie przetestuj czy chodziażby zapoznaj się ze szczególową specyfikacją i opiniami urzytkowników, a nie walisz na ślepo...
Pozdro.
STOP ACTA ! - >>KLIK<<
Napisano 14 listopad 2010 - 20:52
Skoro masz 3Gs'a to odpowiedz koledze, co może zrobić, żeby "ajfon" nie łączył się z internetem bez wiedzy użytkownika
Napisano 14 listopad 2010 - 21:27
aha no tak z tej złości zapomniałem odpowiedzieć
ja takiego problemu nie mam... w razie czego pogrzeb w profilach internetowych albo je pousuwaj
możesz też utworzyć inny profil bez niczego i nazwać np. "no net!" ja tak zrobiłem w SE S312 bo co chwile wciskał mi się przycisk plus.pl
Jak masz sieć WiFi w domu to powywalaj te profile a jak nie masz to zrób tak jak mówiłem z tym dodatkowym profilem
to najprostsze rozwiązanie 
Pozdro.
Pozdro.
STOP ACTA ! - >>KLIK<<
Napisano 14 listopad 2010 - 22:44
Użytkownik PhoneMaster dnia 14 listopad 2010 - 20:17 napisał
Ja mam 3Gs'a jest bardzo dobry, dotyk marzenie i ogólnie wszystko śmiga...
Nawiązując do tematu, ja o takich problemach nie słyszałem. Jeśłi nie masz żadnej skrzynki mailowej, i na pobierasz aplikacji korzystajacych z sieci to nic wypływac nie będzie.
Motorola M3888--Siemens C65--Motorola V525--Siemens C72--Nokia 5200--Sony Ericsson W810i--LG KE970 Shine Titanium-- Sony Ericsson K810i--Sony Ericsson C902--Nokia 5800 XpressMusic--Samsung I8910 Omnia HD--Nokia N8-00 & Sony Ericsson K850i

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych