Forum komórkowe ForumGSM.pl: Jak zainstalować Nokia PC Suite v7.1 na Windows 7 - Forum komórkowe ForumGSM.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Jak zainstalować Nokia PC Suite v7.1 na Windows 7

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   vel.Syntium 

• Student
  • Grupa Mod.Team
  • Postów 1966
  • Rejestracja 05-grudzień 07
  • Operator:Heyah
  • Model telefonu:N 5230

Napisano 07 grudzień 2009 - 14:08

Zaczynijmy od pobrania aplikacji Nokia PC Suite v7.1. Instalując program zgodnie z ruchem jazdy, nie osiągniemy oczekiwanego skutku. Program nie będzie działał prawidłowo, gdyż na liście obsługiwanych systemów nie znajdziemy najnowszej 7'ki. Zmuszeni więc jesteśmy do małej kombinacji.

Step 1

Klikamy PPM na wcześniej pobramy plik instalacyjny PC Suite. Powinniśmy otrzymać poniższy widok:

Dołączona grafika

Alternatywny obrazek

Wybieramy opcję Troubleshoot compatibility

Step 2

Następnie otrzymamy okienka Wizard, gdzie klikamy "Next", tudzież "Dalej", do momentu pojawienia się poniższego okna:

Dołączona grafika
Alternatywny obrazek

Zgodnie z obrazkiem, należy zaznaczyć dwie opcje. "This ran in a previous version of Windows" oraz "This application requires additional permissions". Przypuszczam, iż nie muszę przekładać ów komunikatów, na język ojczysty ;)

Step 3

W następnym etapie instalacji, proszeni jesteśmy o podanie poprzedniej wersji systemów, wybieramy Vistę.
Zmierzamy do końca instalacji, klikamy "Next" a w następnym komunikacje zaznaczamy opcję "Save these settings" *czyli "Zapisz ustawienia".

Możemy już bezproblemowo korzystać z aplikacji, ta powinna uruchomić się automatycznie po zakończeniu instalacji.

Dołączona grafika

Alternatywny obrazek

Gdy już wcześniej zainstalowaliśmy aplikację a odinstalowanie jej i zainstalowanie zgodnie z powyższymi wskazówkami nie przynosi efektu, pomóc powinna aplikacja Nokia_PC_Suite_Cleaner_7_1_1.exe (do Pobrania na stronie Nokii.)

Przebitka z http://www.symbian-guru.com

Regulamin ForumGSM.pl "jestem słaby bo nie kręci mnie kokaina, jestem słaby bo na kobietę nie powiem świnia, jestem słaby bo ciągle się staram mniej przeklinać, jestem słaby, bo jak pije to film mi się nie urywa, jestem słaby bo w ogóle ziom rzadko pije i nie leje w pysk kanarów, kiedy proszą mnie o bilet, jestem słaby, z każdym dniem co raz słabszy, mimo to nigdy nie przestanę walczyć" 

0

Opcje tematu:

Strona 1 z 1